La Policia Local de Castelldefels ha posat 42 multes durant aquest cap de setmana. Foto: Aj. de Castelldefels

Des de l’inici de l’estat d’alarma fins avui, la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han posat 1.077 denúncies a la ciutat. Només durant l’últim cap de setmana, els cossos de seguretat han presentat 42 sancions. Per això, els agents de la Policia Local continuen recorrent els carrers avisant als ciutadans de les normes de confinament vigents.

De la quarantena de multes posades aquest cap de setmana, 30 han estat per a grups de joves que estaven al carrer, incomplint amb les normes del confinament dictades pel govern central. A més d’estar a la via pública en horari nocturn, fora de les franges permeses per sortir al carrer a fer exercici o a passejar, estaven consumint begudes alcohòliques.

A banda de l’actuació de la Policia Local, a Castelldefels els Mossos d’Esquadra han detingut a set persones des de l’inici de l’estat d’alarma, a mitjans de març. Per això, l’Ajuntament recorda que les sancions que pot posar el Ministeri de l’Interior a aquells que siguin denunciats poden anar des dels 100 euros fins als 600.000, en funció de la gravetat de la infracció.