Les obres al tram central de la C-245 obligaran a tallar la circulació fins al març a Castelldefels. Foto: AMB

Es complica la mobilitat a Castelldefels amb l’inici de les obres per transformar la carretera C-245 en un passeig urbà al tram central, entre els carrers Pau Casals i Doctor Ferran. Per facilitar els treballs en aquesta zona, l’avinguda de la Constitució, s’ha tallat la circulació a tots els vehicles, una situació que està previst que duri fins al març.

Per això, l’Ajuntament de Castelldefels ha senyalitzat itineraris alternatius per altres carrers de la ciutat per facilitar la circulació a aquells que es desplacin amb cotxe. També s’han vist afectades diverses línies d’autobús, com la CF1, l’L95, l’L96, l’L97 i l’N16, tot i que la més afectada és l’L99, la que va a l’aeroport, que ha hagut de suprimir fins a vuit parades. També s’ha desplaçat la parada de taxis de l’estació de Renfe, que provisionalment estarà a l’aparcament del Camí Ral de València.

Davant d’aquesta situació, i tenint en compte les restriccions de mobilitat actuals implantades per frenar la pandèmia del coronavirus, el consistori recomana a la ciutadania que no faci servir el vehicle privat per desplaçar-se pel municipi mentre durin les obres.

Aquests treballs permetran ampliar les voreres, especialment al costat muntanya, es canviarà la il·luminació per fanals led, es reduirà la calçada, que tindrà un carril per direcció compartit per bus i cotxe i es construirà un carril bici que anirà pel costat de la calçada i connectarà amb el que actualment passa per sota del pont en direcció als instituts.