Fogón della Toscana

Antonio i la seva dona, en plena batussa davant la desesperació de Chicote. Foto: la Sexta

El conegut cuiner Alberto Chicote, al capdavant del programa de la Sexta Pesadilla en la Cocina, va passar per Viladecans per intentar salvar Il Fogon Della Toscana (Salvador Baroné, 107), tal com publica lomejor.  Un restaurant gitano-italià liderat per l’Antonio, gitano amant de la cuina italiana amb un passat triomfal al món de l’hostaleria, però amb alguns problemes tècnics importants en el present.

Caos a la cuina

La història prometia. Un restaurador gitano que va triomfar, fa uns quants anys, amb un restaurant de cuina italiana casolana i tradició gitana. No obstant això, la desagradable actitud d’Antonio, que travessava un mal moment personal, va acabar provocant diversos enfrontaments amb Chicote i la seva pròpia família. Com és habitual, Chicote va acabar reformant el local i salvant al propietari de la fallida amb una proposta atractiva i adequada al seu públic.

Un final feliç, o no

Dos mesos després de la breu estada de Chicote a Viladecans, hem pogut saber que el propietari va traspassar el negoci al seu propi pizzer, Ali, i al seu germà Syed. Tots dos han aconseguit tirar endavant el restaurant tot i que no han conservat gairebé res de l’herència de Chicote. No obstant això, la seva proposta funciona i les crítiques positives es multipliquen al TripAdvisor.

Els clients que visitin el restaurant no trobaran cap rastre del Chicote ni de l’Antonio, però, almenys, podran menjar bé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram