La cursa viladecanenca arribava enguany a la seva 36a edició. Foto: Arxiu

La 36a edició de la Cursa Atlètica Popular de Viladecans va deixar com a guanyadors en les categories absolutes Àlex Martínez –del KL Runners– i Angèlica Esparza –de La Bolsa del Corredor, Sport–. La prova, que va tenir lloc la passada Diada de l’Onze de Setembre i en el marc de la Festa Major de Viladecans, va ser organitzada pel CA Viladecans amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació.

La cursa va aplegar prop de 1.000 corredors de totes les edats que, amb la recaptació de les seves inscripcions, van col·laborar amb Creu Roja i el Punt Solidari de Viladecans.

ATLETES DE TOTES LES EDATS
La jornada esportiva va començar ben d’hora al matí amb els corredors de les categories inferiors. Més tard, a partir de les 10 del matí, els participants de la prova dels 10 quilòmetres van efectuar la sortida de la cursa des del parc de la Marina.

Martínez va aturar el cronòmetre als 34 minuts i 21 segons, per davant dels 34 minuts i 41 segons de Víctor Vinyals –segon– i els 35 minuts i 16 segons de Julio Oteros –tercer–. Pel que fa a Esparza, l’atleta va finalitzar en primera posició amb un temps de 40 minuts i 10 segons, seguida per Judit Pérez –40 minuts i 50 segons– i Míriam Laguna –42 minuts i 31 segons–.