Els blaugrana van arrencar un punt de la Feixa Llarga. Foto: CFG

La zona perillosa continua a prop del Prat i el Gavà un cop s’han jugat 15 jornades de la lliga. Potablaves i blaugranes van aconseguir un punt cadascun després d’empatar a un gol contra el Cornellà i contra l’Hospi, respectivament, el passat cap de setmana.

Els de Pedro Dólera van sumar un punt en la visita del sisè, la UE Cornellà. Els verds es van avançar al minut 13 amb un gran gol d’Enric Gallego després d’una gran jugada individual. L’empenta de l’equip va tenir premi cinc minuts abans del descans, quan un defensa del Cornellà es va fer un autogol després d’una centrada-xut de Padilla. Els dos equips van fer mèrits per endur-se la victòria, però el marcador del Sagnier no va tornar a bellugar-se.

Per la seva banda, els d’Óscar Mena van sumar el cinquè empat del curs a la Feixa Llarga. Després d’una bona primera part, Boris va avançar el Gavà al minut 39 després d’un córner servit per David Jiménez. Els d’Ismael García van llençar-se a la desesperada a l’atac al segon temps i al minut 65 Teo Tirado va aprofitar una errada defensiva per restablir l’empat.

TOT A PUNT PER AL DERBI
Res del que han fet fins ara, però, serveix. Gavà i Prat s’enfrontaran al primer derbi de Segona B diumenge al migdia a la Bòbila.

Els dos darrers precedents a territori gavanenc en les temporades en les quals els dos equips han estat a la mateixa categoria s’han saldat amb un empat (0-0 el curs passat) i una victòria (1-0 la temporada 2014-15).