Des d’ahir, el BF Viladecans, el CB Prat i el BBA Castelldefels ja coneixen els seus rivals en les que seran les primeres competicions oficials de la temporada 2020-21: les Lligues Catalanes.

Les viladecanenques van tenir poca fortuna amb el bombo i van anar a parar al grup 2 amb les vigents campiones i grans favorites, l’Snatt’s Femení Sant Adrià, i amb la UE Mataró. Precisament les mataronines seran les primeres rivals del BFV, el 5 de setembre a l’Atrium. 15 dies més tard, el diumenge 20, l’equip visitarà el Marina Besòs de Sant Adrià. El primer classificat de cada un dels quatre grups accedirà a la fase final, una Final a Quatre que tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

Per la seva banda, els potablava són un dels aspirants del grup 1 de la Lliga Catalana LEB. L’estrena del conjunt de Dani Miret serà el 19 de setembre a la pista del CB l’Hospitalet, mentre que el primer partit al Joan Busquets serà set dies més tard, rebent el CB Tarragona. La Final a Quatre (semifinals i final) es jugarà durant el primer cap de setmana d’octubre, amb seu i horaris encara per anunciar.

Per últim, els castelldefelencs tindran el seu primer test de nivell contra dos equips de Barcelona, el CB Roser i el JAC. El BBA debutarà a casa el 20 de setembre contra el Roser, mentre que el diumenge 4 d’octubre es desplaçarà a la pista dels santsencs. El primer classificat de cada grup (n’hi ha vuit) es classificarà per jugar la Final a Vuit prevista pels dies 10 (quarts de final), 11 (semifinals) i 12 d’octubre (final) amb seu encara per determinar.