Foto: BFV

La temporada basquetbolística 2020-21 arrenca amb les Lligues Catalanes per al BF Viladecans, el CB Prat i el BBA Castelldefels, els equips de la zona del Delta que disputaran competicions d’àmbit estatal.

Les viladecanenques, de fet, es van estrenar amb una victòria contra la UE Mataró (69-66) el passat dissabte 5 en la primera fase de la Lliga Catalana Femenina 2. Les d’Enric González es jugaran l’accés a la fase final d’aquesta competició el pròxim dia 20 a les 12 del migdia al Marina Besòs, una de les pistes més complicades del país, la casa de l’Snatt’s Femení Sant Adrià.

Per la seva banda, el CB Prat i el BBA encara han de començar a competir. Els potablava visitaran el CB l’Hospitalet el dia 19 en la seva estrena a la Lliga Catalana LEB Plata i rebran el CB Tarragona una setmana més tard.

Per últim, el BBA ha quedat emparellat amb dos equips de Barcelona en el seu grup de la Lliga Catalana EBA. Els castelldefelencs debutaran el dia 20 a casa contra el Roser, mentre que buscaran la classificació per a la Final a Vuit a la pista del JAC.