l-exit-de-l-atletisme-nocturn

Prop de 1.200 atletes van competir a la tercera edició de la cursa nocturna a Gavà Mar el passat 6 de juliol, una prova que compta amb dos recorreguts diferents –de 5 i de 10 quilòmetres– al llarg del litoral del municipi del Baix. Tant la sortida com l’arribada es va fer a sota del monument de La Vela, a l’avinguda del Mar.

Mohamed Agouzal, amb un temps final de 32 minuts i 32 segons, va guanyar amb solvència la cursa dels 10 quilòmetres en categoria masculina, mentre que Anna Mestres va endur-se la victòria en categoria femenina. Pel que fa a la cursa dels 5 quilòmetres, els atletes Sylvain Qevre –16 minuts i 3 segons–, en modalitat masculina, i Laura Sanzberro –18 minuts i 38 segons–, en femenina, van pujar a la primera posició del podi.

La cursa també va tenir un vessant solidari. Per tal de poder participar en la competició, tots els corredors van haver d’aportar un litre de llet a l’entitat Gavà Solidària, que més tard es va encarregar de lliurar a la Fira del Corredor a Barnasud.

Els premis es van lliurar durant la mateixa nit, tenint en compte sempre el temps d’arribada dels participants. A més, també van tenir lloc al Centre cívic de Serveis Gavà Mar tota una sèrie d’activitats lúdiques adreçades als acompanyants dels corredors i al públic assistent.