Els de Pedro Dólera continuen al capdavant de la classificació. Foto: UEF

Punt final a una ratxa espectacular. L’AE Prat va perdre contra la UE Figueres (1-0) el passat dia 20 i veu com es trenca la dinàmica de victòries que durava des de finals de setembre de l’any passat.

Els de Pedro Dólera van encaixar el gol al minut 20 en un ràpid contraatac dels empordanesos. Els locals van poder marcar el segon en un un contra un que Teixeira va resoldre amb una gran intervenció. Els potablava van buscar l’empat amb més empenta cap al final del partit, però el Figueres va saber patir per quedar-se amb els punts.

EL GAVÀ RETALLA UN PUNT
Per la seva banda, el Gavà no va poder aprofitar del tot l’ensopegada del líder, però va retallar un punt gràcies a l’empat a u del dia 20 a la Bòbila contra el Terrassa. Els de Juanma Pons s’han refet definitivament del seu sotrac de resultats i encadenen vuit victòries i dos empats en els darrers 10 partits.

La primera part va ser intensa però els davanters no van poder definir contra els porters. Nico Kata va ser el més llest de la classe i va resoldre una jugada embolicada per fer el primer gol de la tarda al minut 67. Però quan semblava que els tres punts es quedarien a Gavà, Boniquet va empatar en un xut a la mitja volta quan faltaven quatre minuts per al final.

Gavà i Prat s’enfrontaran al Sagnier aquest diumenge a les 12 del migdia en el millor derbi dels últims anys.