Gavà i Mallorca B van empatar sense gols. Foto: CFG

Els inicis mai no són fàcils i el Prat i el Gavà encara s’estan adaptant a la Segona divisió B. Malgrat que potablaves i blaugranes no han començat la lliga amb bon peu (entre els dos equips només sumen una victòria, la del Prat a la segona jornada contra l’Eldense), encara és aviat per treure conclusions, tot i que són més a prop de la zona baixa que de les posicions d’honor.

PUNT D’ORGULL A L’HOSPITALET
L’últim punt que ha sumat el Prat (onzè amb 6 punts) va arribar el passat dia 18 a la Feixa Llarga contra el CE l’Hospitalet (0-0).

Els de Pedro Dólera van començar el partit creant perill a l’àrea de Victor Ibáñez amb un Javi Lara molt incisiu. Tot i això, la millor ocasió del primer temps va ser per als locals, amb un xut d’Higón que Teixeira va aturar de manera magistral. Óscar Muñoz va tornar a intentar avançar l’equip passada la mitja hora de partit, però l’acció que va marcar la resta del matx va ser l’expulsió de Lara al minut 40, després d’una picabaralla amb el local Benjamín.

El Prat va apel·lar al seu orgull i va sobreposar-se a la seva inferioritat numèrica amb un esforç extra de tots els jugadors, una actuació que va fer que el tècnic elogiés els seus homes després del partit i també a les xarxes socials. Porcar i Salinas van tenir les ocasions més clares per als riberencs, però Ignacio i Pluvins van ser els homes més perillosos del conjunt pratenc.

L’equip lluitarà per aconseguir la segona victòria de la lliga el pròxim dia 25 al migdia quan rebrà la visita d’un dels cuers, l’Atlético Levante, al Sagnier.

EL GAVÀ CONTINUA SUMANT
Per la seva banda, el CF Gavà va encadenar el quart empat consecutiu el passat dia 18 a la Bòbila contra el Mallorca B (0-0).

Els de Juanma Pons van fer mèrits per obtenir la victòria, però van pagar la manca d’encert dels seus homes gol. Nico Kata i David Jiménez de falta van mostrar les intencions dels blaugrana, però l’equip va haver de donar les gràcies a Craviotto, que va evitar dos gols abans del descans en els contraatacs del conjunt de Xabi Olaizola.

L’equip gavanenc va continuar buscant la porteria contrària després del descans. Boris, Sascha, Kata i David eren un maldecap per a la defensa balear, intercanviant les seves posicions, però les seves arribades no es van traduir en gol. A les acaballes del matx l’àrbitre va expulsar Kata amb vermella directa després d’una topada amb un rival.

El Gavà visitarà el municipal de Cornellà, el camp del tercer classificat, el pròxim diumenge 25 al migdia.

EL CASTELLDEFELS, IRREGULAR
Retorn a Tercera amb massa alts i baixos. El Castelldefels no acaba de trobar el seu millor joc i en la darrera jornada va empatar (0-0) als Canyars contra el Júpiter.

El partit va començar molt agitat i Manu Martín va haver de lluir-se en dues ocasions per evitar el gol de Bauli. Els grocs van respondre amb una rematada llunyana d’Óscar García a la primera part. El Castelldefels va ser més protagonista al segon temps i un xut amb l’esquerra de Miquel Gusta, que va sortir fregant l’escaire, va ser l’oportunitat més clara del segon temps.

El dia 25 a les 12 del migdia, els castelldefelencs visitaran el camp del carrer Girona del Granollers.