Dólera va ser el capità del primer equip de l’AE Prat. Foto: CEE

Després de quedar-se a les portes de la promoció d’ascens a Segona Divisió B, l’AE Prat ha donat un cop d’efecte. El passat 8 de juny, el club va presentar Pedro Dólera com a nou entrenador del primer equip, en una clara aposta per tornar a lluitar per ser a la zona alta de la classificació.

L’entrenador pratenc arriba amb molts dels seus homes de confiança de l’Europa, i assegura que té per endavant “un projecte il·lusionant, on podré fer i desfer, i on la parcel·la esportiva serà a les meves mans”.

REVOLUCIÓ AL VESTIDOR
Però Dólera no serà l’única cara nova dels potablava. La direcció esportiva s’ha mogut ràpidament per donar al tècnic els futbolistes necessaris per tornar a lluitar per l’ascens.

L’entrenador no arriba sol de l’Europa, ja que Rosillo, Putxi i Lara l’acompanyen des del club barceloní. A més, el Prat ja ha signat jugadors com Elhadji Kanteh, procedent del Martinenc, Gerard Rovira, del Santfeliuenc, Jaime Fuentes, que també torna a casa després d’unes temporades al Terrassa, o Aitor Lario, que arriba de la UE Castelldefels. Aquests, juntament amb tres joves que pugen del filial, seran les principals cares noves de l’equip.

En canvi, noms com Juli García, Pedro Bilbao, Albert Cazorla o David Carrasco s’acomiaden del club pratenc.