Els de Pedro Dólera van guanyar a Les Grases. Foto: FCS

Desena victòria del curs i liderat assegurat. L’AE Prat va imposar-se Santfeliuenc (1-3) al derbi del Baix en un dels millors partits de la dissetena jornada de Tercera.

La primera part va acabar amb l’empat inicial, però al minut tres de la represa Lario va ser el més murri per inaugurar el marcador després d’un córner. Sascha va ampliar l’avantatge dels potablava amb un cop de cap al minut 63. Un gol de Toro al 79 donava opcions de puntuar als locals, però els de Pedro Dólera van neutralitzar la reacció i Rosillo va sentenciar el matx al minut 89.

Els pratencs s’acomiadaran de l’any davant de l’afició demà a les 6 de la tarda al Sagnier en el partit de la jornada contra l’EC Granollers. Dólera tindrà la baixa de Putxi per sanció.

Per la seva banda, el CF Gavà torna a ser en posicions d’ascens. Els blaugrana van aconseguir una victòria per la mínima contra la UE Rubí (1-0) i van aprofitar la punxada de la Monta per tornar a la quarta posició. Nico Kata, al minut 32 del primer temps, va ser l’autor del gol gavanenc.

Aquest diumenge el Gavà disputarà l’últim partit de l’any al Pepín Valls de Castellar del Vallès contra un dels equips revelació del curs, el Sabadell B. Pons no podrà comptar amb Cazorla i Monje, sancionats.