Els potablava només són a un punt del líder. Foto: AEP

Bones notícies per als equips de la comarca de Tercera Divisió. El Prat continua immers en la lluita per liderar la lliga contra el Llagostera i l’Hospitalet, mentre que el Castelldefels ha aconseguit encadenar alguns bons resultats que han servit perquè l’equip abandoni la zona de descens.

De moment, en les tres jornades que s’han jugat en aquest 2019, els de Pedro Dólera han guanyat els dos partits que han jugat a casa (4-1 contra el Sant Andreu i 1-0 contra l’Europa), mentre que han perdut el seu únic desplaçament recent (1-0 al Feliu i Codina contra l’Horta, en el que ha estat el primer partit dels últims sis que els potablava no han vist porteria). El mes s’acabarà amb la visita al Martinenc el diumeng 27, mentre que els primers reptes del febrer seran rebre el Figueres o el derbi contra el Castelldefels.

Per la seva banda, el conjunt de Miki Carrillo va veure com, el passat dissabte 19, es trencava la millor ratxa de la temporada a Ascó, després d’encadenar dues victòries per primer cop (0-2 a Santa Coloma i 3-0 contra el Martinenc) que els han servit per abandonar la zona de descens. El conjunt groc té, després de 23 jornades, dos punts més que la UE Sants, i posarà el punt final a aquest gener rebent la visita de la UE Figueres el diumenge 27, mentre que, ja al febrer, visitarà el camp de la Pobla de Mafumet i afrontarà el derbi als Canyars contra el Prat.