Una imatge del partit contra l’Europa. Foto: CEE

L’AE Prat està aprofitant les punxades dels seus perseguidors per consolidar-se com a líder en solitari de Tercera divisió. Diumenge passat, els potablava van sumar la tretzena victòria del curs al Sagnier contra el Peralada (3-1), un resultat que, combinat amb la inesperada derrota del Sabadell B contra el Santfeliuenc, fa que l’equip de Pedro Dólera ja tingui cinc punts d’avantatge respecte del filial arlequinat.

Bandeh, Lario i Rosillo van ser els autors dels gols pratencs, mentre que Mas va fer la diana dels empordanesos. Diumenge al migdia, els potablava afrontaran un desplaçament complicat contra el cinquè classificat, l’AEC Manlleu. Els osonencs són a dos punts de la zona de play-off.

Per la seva banda, el Gavà continua amb la seva mala ratxa –la darrera victòria dels blaugrana va ser a mitjans de desembre– i només va poder sumar un punt a la Bòbila diumenge passat en la visita de l’Ascó (1-1). Els homes de Juanma Pons van aconseguir avançar-se al marcador poc després del primer quart d’hora de joc gràcies a Raíllo. Els de la Ribera d’Ebre van aconseguir l’empat gràcies a un gran gol de falta de Víctor Bertomeu.

Al minut 79, el pitxitxi Nico Kata va ser expulsat i no podrà jugar diumenge en la complicada visita de l’equip al Municipal de Vilafranca. Els de l’Alt Penedès són quarts amb 38 punts.