El Gavà va aconseguir una gran victòria a Vilatenim. Foto: UEF

Els equips del Baix de Tercera Divisió han començat la temporada en plena forma. El Gavà i el Prat són els dos primers classificats del seu grup, i lluitaran per no allunyar-se de les quatre posicions que donen dret a disputar el play-off d’ascens a Segona B.

El Gavà és el líder invicte. Els homes de Juanma Pons van aconseguir una importantíssima victòria diumenge passat contra la UE Figueres (0-1), gràcies a un gol d’Àlex Cano al minut 40. Aquest resultat, combinat amb la derrota del Prat i l’empat del Júpiter, fa que els gavanencs sumin quatre victòries i un empat i siguin líders en solitari. Aquest diumenge, el Gavà rebrà el Morell a casa. Els tarragonins són quinzens amb cinc punts.

Per la seva banda, l’AE Prat va perdre el primer partit de la temporada de manera cruel a Rubí, amb un gol en el temps d’afegit (2-1). Després d’una primera part força ensopida, els equips van saltar a la gespa de Can Rosés amb més ambició a la segona. Al minut 68 els potablava es van quedar amb 10 per l’expulsió de Putxi, i un minut després els vallesans van marcar gràcies a Estrada. Sánchez va aconseguir l’empat al 74 i, quan semblava que cada equip s’enduria un punt, un gol de Mendoza al 95 va donar la victòria als locals.

Els de Pedro Dólera rebran el Sabadell B aquest diumenge al Sagnier.