La plantilla campiona i el cos tècnic. Foto: BV

Són les millors. El passat diumenge 18, el sènior femení del Beisbol Viladecans es va proclamar campió de la Copa Catalunya absoluta de softbol després de derrotar el Sant Boi en la gran final, que es va disputar al Camp municipal de softbol Viladecans 2. Les viladecanenques no van donar cap opció al conjunt de Sant Boi i van vèncer per 6-1.

Aquesta competició és una nova recompensa per a la feina del club, el segon més antic de Catalunya (només per darrere del CBiS Hèrcules de l’Hospitalet) i serveix perquè el conjunt de Viladecans tanqui aquest 2018 amb un nou títol per a les seves vitrines.

TORNEIG D’’SLOWPITCH’
Aquesta, però, no ha estat l’única gran competició que s’ha disputat a la ciutat. I és que durant el cap de setmana del 10 i l’11 d’aquest mes es va disputar el 1r Torneig Internacional d’slowpitch a Viladecans, una cita que va guanyar l’Hèrcules de l’Hospitalet.

Els hospitalencs van guanyar els set partits que van jugar i, en la final, van derrotar els Swiss Toros per 9-8. A banda dels helvètics i el conjunt del Barcelonès, la competició va atraure equips com els Manresa Dracs, el Miralbueno Jabalís de Saragossa o els també suïssos Basel Beasts.