El BBA va mostrar la seva millor versió al Fum d’Estampa. Foto: BBA

El sènior A del BBA Castelldefels va aconseguir el passat diumenge el que fins ara no havia pogut fer ningú en mesos: derrotar l’AEC Collblanc, líder del grup C de la Lliga EBA.

La victòria (76-78) té encara més importància perquè va ser a domicili i davant d’un rival que comptava tots els seus partits de lliga com a victòries en els darrers mesos.

Els homes de Mateo Rubio arribaven al pavelló Fum d’Estampa amb bones sensacions, després de la victòria a l’onzena jornada contra el JAC Sants. Ben aviat el BBA va prendre la iniciativa i els del Baix van gaudir d’avantatges de fins a vuit punts. El Collblanc va reaccionar i, al final del segon quart, els locals gaudien d’un petit avantatge (40-36).

La igualtat es va mantenir al marcador durant la segona part, fins que dos minuts abans del final els locals van aconseguir una renda de sis punts (74-68). El tècnic del BBA va demanar un temps mort que va resultar clau per aturar l’anotació local. Dos triples consecutius i dos tirs lliures van donar la volta al resultat, que ja seria el definitiu.

El Castelldefels vol confirmar el seu bon moment en competició, i el seu pròxim contrincant serà l’Arenys, rival directe en la zona mitjana de la classificació.