El podi d’una de les competicions del Cros. Foto: CAG

La gran cita atlètica gavanenca de cada any, el Cros Ciutat de Gavà, va celebrar la seva dinovena edició el passat dia 16 amb una molt bona assistència: segons explica el Club Atletisme Gavà, l’organitzador de la prova, més d’un miler d’atletes de diferents categories no van voler deixar escapar l’oportunitat de participar en la prova.

La més esperada, com gairebé sempre, va ser el Gran Premi, disputat per promeses sèniors i màsters, que va guanyar Abdelmounim El Jouk (atleta de la UA Lleida i ex del CAG) amb una marca de 20 minuts i 10 segons. L’atleta del Gavà Miquel Domènech va penjar-se la medalla de plata, mentre que el tercer va ser Abderrahim Ougra, del GEiEG.

Pel que fa a la categoria femenina, Ester Guerrero, de l’Avinent Manresa, va ser la guanyadora, seguida d’Aitana Domènech, de l’ISS L’H, i de Sílvia Abella, del Barcelona Atletisme.

Durant el matí també es van celebrar proves de categoria base o la Cursa Popular. La prova, a més, va servir per col·laborar amb La Marató de TV3, ja que els assistents podien col·laborar amb un donatiu a l’entrada.

33A PUJADA AL CASTELL
Gavà, però, no ha estat l’única ciutat de la comarca que ha aprofitat aquesta recta inicial de desembre per celebrar una de les seves proves emblemàtiques. Va ser el dijous 6, quan es va celebrar la 33a edició de la Pujada al Castell de Castelldefels.

Miquel Domènech i Judith Corachan van ser els vencedors de la cursa, que va reunir prop de mig miler de competidors.