Castillejo (al centre) celebra la seva victòria. Foto: Correbarri

El viladecanenc Carles Castillejo es consolida com el rei indiscutible del Correbarri, la cursa de 10 quilòmetres que, per sisè any seguit, ‘enfronta’ els districtes de Barcelona. L’atleta d’Adidas (tot i que en aquesta prova va córrer defensant els colors del districte de Nou Barris) va aconseguir sumar la seva tercera victòria el passat diumenge 15.

Castillejo va completar el seu triplet particular de victòries (ja és l’atleta amb més triomfs individuals en aquesta competició) gràcies a un esprint final en el qual va superar el blaugrana Llorenç Sales (Castillejo li feia de llebre, per ajudar-lo en el seu entrenament). Tots dos van travessar la meta aturant el cronòmetre en 31 minuts i 47 segons, una marca lleugerament més alta que la que Castillejo va aconseguir l’any passat (31 minuts i 22 segons) i força allunyada de la que va aconseguir el 2015, de 29 minuts i 55 segons, rècord absolut de la prova.

Pel que fa a la categoria femenina, Sílvia Segura va ser la vencedora d’una cursa que va aplegar més de 4.000 corredors i que ja és a les vitrines del districte de Sant Andreu.

PREPARANT LA BEHOBIA
Aquest tercer triomf a Barcelona (i altres bons resultats, com el triomf als 10 quilòmetres de Socuéllamos el passat diumenge 29) han estat els darrers tests de nivell abans que el viladecanenc afronti una de les proves de llarga distància per excel·lència del calendari atlètic del mes que ve, la Behobia-San Sebastián.

La 53a edició d’aquesta prova de 20 quilòmetres, que acabarà molt a prop de la platja de la Concha, se celebrarà el pròxim diumenge 12 de novembre i Castillejo ja ha assegurat que la seva intenció és defensar la txapela que va guanyar l’any passat.