Els potablava van sumar el tercer triomf a domicili a Andorra. Foto: FCA

L’AE Prat ja pot presumir d’haver abandonat la cua del grup 3 de Segona B. Tot i que els de Pedro Dólera continuen en zona de descens, una bona ratxa de resultats (un triomf, quatre empats i una sola derrota en els sis últims partits) fa que tinguin l’Orihuela per sota i que vegin com la plaça del play-off de permanència és a només tres punts de distància. El quizè, equip que ja no baixaria (ara mateix, l’Ejea) suma 26 punts, cinc més que l’AEP.

Els de Dólera, a més, han aconseguit més de dues terceres parts del seu botí lluny del Sagnier, on només han pogut celebrar una victòria en tota la temporada, en l’últim partit de l’any 2019 contra el Villarreal B. Millorar els resultats jugant davant l’afició, doncs, és un aspecte a millorar en el tram final de la lliga.

L’equip pratenc tancarà el mes visitant el Municipal de Cornellà, i en els tres primers compromisos del març rebrà el Lleida Esportiu, visitarà Castalia per enfrontar-se al CD Castellón i jugaran al Sagnier contra el Valencia-Mestalla.

TRES QUARTS DE SEGLE
Per altra banda, el passat dia 7 es van complir 75 anys del naixement del club. L’entitat va celebrar aquesta data publicant el document signat per la Federació Catalana de Futbol que donava el vistiplau a la seva fundació, fruit de la fusió del Club Deportivo Prat i el Club Deportivo Internacional.