El Castelldefels va aconseguir un triomf vital a casa. Foto: UEC

Bons resultats per als equips de futbol de la comarca. Per una banda, la UE Castelldefels s’ha retrobat amb la victòria després de 10 jornades sense triomfs. Els de Miki Carrillo van aconseguir els tres punts davant l’AEC Manlleu (2-1) el passat 15 de març.

El partit es va posar de cara pels visitants ben aviat amb un gol d’Oscar Uroz al minut 8. Novament tocava remar, però el Manlleu estava molt còmode sobre el camp i va tenir les millors ocasions a la primera part. La sort, però, va somriure als locals, i Àlex Masuet va empatar un minut abans del descans. A la represa, el Castelldefels va mostrar una millor cara, i al minut 66, Albert Cervantes va segellar la victòria dels grocs.

Per la seva banda, el CF Gavà es va imposar a la UE Rubí (2-3), en la tercera victòria consecutiva dels homes de Pons. Els blaugrana es van avançar al minut 12, amb un gol d’Arthur. A la segona part, els locals van empatar, però al minut 56, Xavier Civil va tornar a posar el Gavà per davant. El Rubí va tornar a marcar al minut 68, però els del Baix van seguir fent força, i Alex Gómez, al minut 78, va marcar el gol definitiu pels gavanencs.

Per últim, l’AE Prat va empatar a casa amb el Peralada (2-2). Murillo i Ferri van ser els golejadors dels pratencs.