La plataforma permet comprar a més d’una vintena de botigues locals. Foto: Ajuntament de Castelldefels

Una vintena de comerços de Castelldefels ja ofereixen els seus productes a través de la plataforma que ha posat en marxa el Gremi de Comerç de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament. Per competir amb les grans marques del sector, el sistema de distribució envia els productes a casa del comprador el mateix dia de la comprar.

El Gremi ha impulsat aquesta plataforma per facilitar la venda a internet a les botigues de la ciutat i, a la vegada, obrir-los un nou canal de venda en un moment delicat pel sector comercial. Durant el confinament es va veure la necessitat de potenciar aquest sector i algunes botigues van emprendre projectes individualment per no perdre clientela i mantenir les vendes.

La plataforma vol ser un punt de trobada de tots els comerços de Castelldefels que hi vulguin participar, facilitant-los els aspectes tecnològics i evitant que hagin de fer una gran despesa per crear aquest canal de venda. A la vegada, també vol apropar les botigues de proximitat als ciutadans, que ara poden trobar productes de la ciutat a internet.

De moment, 21 botigues s’han sumat a la plataforma, que ofereix més de 2.000 productes als consumidors. Es pot accedir a la pàgina a través de castelldefels.aprop.online, on es poden veure quins comerços hi ha adherits i quins productes ofereixen. Si han sumat botigues d’alimentació, joieries, farmàcies, botigues de llaminadures, equipament per a la llar o roba, entre d’altres.