S’oferiran tapes i beguda fins a l’1 de novembre. Foto: Ajuntament

El 8 d’octubre passat va arrencar la nova edició del Quinto Tapa Pota blava del Prat, la cita gastronòmica de referència al municipi. Fins a l’1 de novembre els participants podran tastar receptes elaboradores amb la varietat de pollastre Pota blava acompanyades d’una cervesa a diversos establiments de restauració de la ciutat.

Les jornades gastronòmiques estan organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i celebren enguany el seu sisè aniversari. En aquests primers dies, l’esdeveniment gastronòmic ja ha venut més de 35.000 tapes.

Els bars i restaurants del Prat que hi participen oferiran dues opcions: o bé la tapa Pota blava o la de la casa, amb un Quinto Moritz. La primera proposta té un preu de 3,5 euros i la segona, de 2,5 euros.

Cada restaurador optarà a diversos premis mitjançant votacions a través de les xarxes socials, així com els mateixos participants, que omplint el Tapaport Or podran optar a diversos obsequis. Si completen la ruta, podran guanyar un dinar al restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda.

Els cambrers també poden ser guardonats, ja que els participants podran votar el millor servei ofert. També es manté el Tapaport Argent i el concurs de fotografia a Instagram.

Enguany, a més, tres de les parades del mercat de la Plaça Blanes se sumen al Quinto Tapa. El mercat també acollirà la festa final del QuintoTapa Pota Blava el 7 de novembre.

L’any passat es van servir més de 75.000 tapes, segons xifres dels organitzadors, però amb les dades d’aquests primers dies aquesta xifra se superarà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram