Presentació del Març Gastronòmic. Foto: AGT Baix

Al llarg de tot el mes el Prat ha celebrat el Març Gastronòmic, que s’allargarà fins al pròxim 3 d’abril. Al llarg d’aquestes jornades les dues especialitats gastronòmiques de la ciutat, el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat, són les protagonistes.

Els restauradors de la ciutat i també d’altres municipis, participen en aquest esdeveniment que organitza l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT). En total, hi participen una vintena de bars i restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi, l’Hospitalet i, fins i tot, Berlín.

L’oferta dels restaurants que hi participen consisteix en un menú elaborat amb pollastre Pota Blava i Carxofa Prat. S’oferirà un aperitiu, un primer plat, un segon i postres. Amb el menú es pot triar per beure entre diferents opcions: o bé dues cerveses Moritz, una copa de vi i una Moritz o dues copes de vi.

MIRANT CAP A EUROPA
Enguany el Març Gastronòmic obre fronteres i col·labora amb Berlín, ciutat de referència dins de la gastronomia europea. El xef Paco Pérez oferirà en el seu restaurant Cinco de l’Hotel Stue de Berlín un menú pratenc durant les jornades.

El Prat forma part de la Regió Europea de la Gastronomia, una iniciativa impulsada per una plataforma de regions europees i administrada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT). L’AGT s’hi ha afegit per promoure els productes i la gastronomia del Parc Agrari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram