Lliurament dels premis del GastroGavà. Foto: AGT Baix

El GastroGavà, celebrat en el marc de la Fira d’Espàrrecs, va repartir més de 13.000 tapes a finals del mes d’abril. L’esdeveniment va tenir lloc a la plaça Jaume Balmes i hi va haver música i sortejos entre els visitants.

D’entre les propostes de la quinzena de participants, va sortir com a guanyadora la que oferia un caneló transparent farcit de salmó, gamba i Espàrrec de Gavà, un ingredient aquest últim que havia de ser present a la creació sí o sí. Els participants van decidir que es tractava de la millor tapa, i els organitzadors de l’esdeveniment, l’Ajuntament, l’Agrupació de Restauradors i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), van lliurar el premi GastroGavà al restaurant que la va produir, l’Ermita de Brugués.

La cerimònia de lliurament del premi es va celebrar el passat dia 22 de maig.

Uns altres dos restaurants van rebre també una distinció per part de l’organització. Es tracta dels restaurants Masia Solior i La Molleteria, que van quedar en segon i tercer lloc, respectivament. La Masia Solior va presentar un pastís d’escalivada amb Espàrrec de Gavà, olivada i vinagreta d’anxova de l’escala, mentre que La Molleteria, que no baixa de podi des de fa anys, va crear la tapa Arrels de la Terra, consistent d’un mollete de melós de vedella, mozzarella de búfala, chutney de mango, saltat de verduretes de l’horta i Espàrrec de Gavà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram