Els xefs dels restaurants participants. Foto: Consell Comarcal

Un any més, els productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat de la comarca tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2017, una acció gastronòmica que promou els productes produïts de manera local i de proximitat als restaurants del territori.

Als negocis de la temporada anterior s’incorporen cinc de nous de Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i El Prat de Llobregat. Per tant, la xifra total d’establiments que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes propostes culinàries amb productes del territori ascendeix a 46. Aquests productes gaudeixen del distintiu ‘Producte FRESC del Parc Agrari’, el qual certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

Des del Consell Comarcal asseguren que Sabors de l’Horta “és la millor manera de descobrir la qualitat gastronòmica de la comarca”. En aquest sentit, a més de la Carxofa Prat se sumen les cireres de la comarca, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps del Parc Agrari.

Com a novetat, el fulletó-guia del Sabors de l’Horta disposarà de la imatge de cadascun dels xefs. Es podrà trobar a cadascun dels restaurants participants, oficines de turisme, fires, biblioteques i mercats de pagès.

Per altra banda, al llarg de l’any es faran sortejos amb dinars i sopars com a premi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram