L’Ajuntament demana a l’Associació de Veïns Hospital i Roca que deixi el seu local del carrer Ferran i Clua perquè considera que “no és apte per a reunions de molta gent”, una situació que amb el coronavirus ha empitjorat. A més, asseguren que al local hi ha un bar que actualment no té llicència d’activitats i parlen de “situació irregular”, perquè les associacions de veïns no poden tenir un bar al seu local ni creuen que s’hagin de reunir en un bar, sinó que ho han de fer en un lloc amb millors condicions.

L’entitat creu que l’estat del local és una excusa i que l’objectiu del govern de Carles Ruiz és treure’ls el local i enviar-los a un casal, “on no tenen espai”. El president de l’AV, Adolfo Corbacho, ho relaciona amb l’oposició de l’entitat als diversos projectes urbanístics que el govern local està impulsant a Can Sellarès i a Oliveretes.

Un dels punts que enfronta l’associació i el consistori és la titularitat del local. L’entitat en reclama la propietat després de fer-lo servir les últimes quatre dècades i assegura que al Registre de la Propietat no hi consta cap propietari. En canvi, els tècnics municipals han trobat documents que certificarien que el local és de l’Ajuntament, com l’acta d’un Ple del setembre del 1979 en què el consistori accepta la donació de l’espai.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram