Un dels equips de neteja desinfectant contenidors d’escombraries. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Viladecans ha decidit que el servei de desinfecció i neteja de carrers que es va posar en marxa el mes de març per fer front a la pandèmia estigui en funcionament, com a mínim, fins a finals d’any. Així ho va aprovar el Ple, que ha ampliat el contracte amb l’empresa Urbaser, encarregada de la neteja dels carrers de la ciutat, que cobrarà 260.000 euros més per fer-ho.

Aquest servei consisteix a netejar els carrers i les voreres, sobretot a les zones on hi ha més trànsit de vianants o on hi ha més aglomeracions, com per exemple al voltant dels equipaments sanitaris, de les residències de gent gran, dels mercats i supermercats o de les comissaries de policia. També es desinfecten els contenidors d’escombraries.

L’ampliació del contracte també servirà per reforçar la recollida de mobles vells, així com la recollida d’envasos i la de paper i cartró. Amb aquesta modificació, la segona en menys de tres anys, el govern de Carles Ruiz vol que millori el servei de recollida d’escombraries i, d’aquesta manera, evitar que es repeteixi la imatge de contenidors plens a vessar d’escombraries i bosses de deixalles i andròmines per terra. A més, aquesta situació a l’estiu genera pudors i l’aparició de rosegadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram