Membres de Protecció Civil repartint material de protecció als centres mèdics de Castelldefels. Foto: Aj. de Castelldefels

La ciutat xinesa de Wuxi, agermanada amb Castelldefels, ha fet dos enviaments solidaris de material de protecció. En concret, aquesta vila de la província de Jiantsu ha fet arribar a la ciutat vestits de protecció química-biològica. La secció local de Protecció Civil s’ha encarregat de classificar el material i distribuir-lo als centres d’atenció primària, al CUAP i a les residències geriàtriques.

De fet, cinc de les divuit residències per a persones de la tercera edat de la ciutat ja han rebut les primeres 600 mascaretes que han elaborat cosidores i cosidors de l’Assemblea Territorial de Castelldefels. Aquest grup de 14 persones formen part de la campanya #1MiliódeMascaretes, impulsada per l’Assemblea Nacional de Catalunya, que vol abastir a la ciutadania de mascaretes d’ús no sanitari i, a més, recaptar fons per poder fer recerca i tractament per la Covid-19.

Qui també s’ha sumat a la donació solidària de material de protecció és l’empresa You Cosmetics, que han donat 4.000 mascaretes quirúrgiques IIR. El personal de Protecció Civil és l’encarregat de recollir tot aquest material, classificar-lo i distribuir-lo entre els centres mèdics i geriàtrics que ho necessiten.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram