La trobada que va mantenir l’alcalde amb els Mossos d’Esquadra. Foto: Ajuntament

L’alcalde Lluís Mijoler demana als Mossos d’Esquadra que hi hagi més agents a la ciutat. Ho va fer en una reunió que va mantenir a principis de mes amb el cap de la regió policial metropolitana sud, Joan Portals, el cap de la policia catalana a la ciutat, Manuel Hermida, el regidor de Policia Local, David Vicioso, i l’intendent del cos, Ramon Dosaigues.

Durant la trobada, Mijoler va reclamar al cap dels Mossos de la regió que destini més agents del seu cos a la ciutat, ja que considera que cal reforçar la presència de la policia catalana.

La reunió també va servir per reivindicar la coordinació que existeix actualment entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, una entesa que s’ha vist reflectida en l’operació que ha permès detenir tres homes que es dedicaven a robar en pisos a la ciutat.

Els delinqüents, a qui el jutge de guàrdia va enviar a presó provisional, havien estat força actius a la ciutat aquest estiu, cometent diversos robatoris amb el sistema del marcador, que consisteix a col·locar fils de cola imperceptibles a les portes dels habitatges per detectar si els veïns són a casa o han marxat.

Un altre cas que els Mossos d’Esquadra estan investigant és el tiroteig que hi va haver dijous 3 a la nit al carrer Riu Anoia, on van trobar un cotxe amb tres orificis de bala.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram