Imatge de la platja de Gavà Mar. Font: Ajuntament

Un any després, la bandera blava tornarà a onejar a la platja de Gavà. El litoral de la ciutat ha aconseguit recuperar l’indicador que distingeix les platges amb millor qualitat ambiental i serveis per als usuaris.

Aquesta és la sisena vegada que el municipi aconsegueix el distintiu des del 2011, quan el va rebre per primer cop. L’any passat, igual que el 2015, no va aconseguir revalidar-lo.

Des de l’Ajuntament valoren la bandera com una recompensa a l’esforç i la feina feta en la gestió de les platges, sempre respectant el medi ambient.

A la zona, Castelldefels és l’altre municipi premiat amb aquest distintiu. Les platges de Lluminetes, La Pineda i del Baixador han revalidat per segon estiu consecutiu les seves banderes blaves.

L’associació que atorga aquest indicador té en compte la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental de la platja, la seguretat per accedir-hi i els serveis que ofereix als usuaris.

BUS GRATUÏT A LA PLATJA
L’Ajuntament també va presentar el pla de mobilitat per facilitar el desplaçament a la platja.

El consistori ha ampliat a tots els caps de setmana i festius des del 9 de juny fins a l’11 de setembre la gratuïtat del Gavabús, que connecta la platja amb l’estació de Renfe i l’aparcament de Barnasud i que passarà cada 20 minuts.

Per altra banda, els carrers l’Ametlla i l’Escala s’afegeixen a la zona taronja, exclusiva per a vehicles censats a la ciutat, i els carrers Llançà i Vandellòs passaran a ser de vianants per facilitar l’accés a la platja.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram