Els potablava continuen ferms a la zona alta de la taula. Foto: CBP

Sis jornades i un objectiu: certificar, en el pitjor dels casos, la segona posició i, per què no, somiar amb la possibilitat de l’ascens directe a ACB. El CB Prat continua amb pas ferm en la lliga (l’equip només ha perdut últimament en un partit ajustadíssim a la pista de l’Ourense) i encara aquesta recta final de la lliga LEB Or amb optimisme.

Després de les victòries a casa contra el Valladolid i a la pista de l’Araberri i del partit contra l’Actel Força Lleida (que es va disputar el dia 21), els homes d’Arturo Álvarez segueixen depenent d’ells mateixos per lligar la primera posició del play-off i tenir l’avantatge de camp i jugar al Joan Busquets en les tres rondes de la post temporada. La primera plaça, però, no està descartada, tot i que l’equip necessita continuar guanyant i esperar que el Breogán, líder intractable de la LEB Or, perdi com a mínim un partit.

D’aquesta manera, els pratencs afrontaran ara els últims sis partits de la temporada. El primer d’ells serà l’últim del març i farà que l’equip rebi el dotzè, el Cáceres, el pròxim dissabte 24. El primer partit de l’abril serà un dels compromisos més durs d’aqquesta recta final de la temporada regular, amb la visita a Melilla i abans que s’acabi el mes que ve, el Prat també jugarà al Joan Busquets contra el Manresa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram