Instants posteriors al tiroteig. Foto: Twitter (@lordtorkental)

Un home ha obert foc a primera hora de la tarda amb una arma llarga –no està clar si un fusell o del tipus AK-47– al costat del tanatori de Gavà i ha ferit dos policies locals, un d’ells a la mandíbula. Segons els testimonis, l’agressor hauria disparat els agents quan aquests s’apropaven per demanar-li la documentació.

L’home s’hauria fugat seguidament en un Alfa Romeo, segons informen alguns mitjans, ferit pels trets dels agents. Els Mossos han establert un operatiu de recerca d’aquest home, de pell morena i barba. Tot i que en un principi no es descartava cap hipòtesi, fonts policials remarquen que no es tracta d’un d’atac terrorista.

El cotxe del presumpte agressor ha estat trobat a una urbanització de la localitat de Canyelles, on s’ha atrinxerat en una casa. Els Mossos han envoltat l’habitatge i poc abans de les cinc de la tarda el presumpte autor dels trets ha estat detingut.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha celebrat la “ràpida actuació policial” i ha explicat que tant el conseller, Jordi Jané, com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, han estat en tot moment en contacte amb ella per fer seguiment dels fets. Sánchez també ha volgut enviar un misssatge de tranquil·litat als veïns i veïnes. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram