L’edifici d’urgències es prepararà per a la futura ampliació. Foto: ICS

L’edifici d’Urgències de l’Hospital de Viladecans ha iniciat unes obres de millora previstes amb la mirada posada a la futura ampliació. Segons la Generalitat, els treballs són necessaris per respondre als requeriments de futures càrregues a la coberta per ubicar maquinària, inclosos al projecte de reforma i ampliació del centre. Així, s’han graduat les obres en sis fases per tal que afectin el menys possible a usuaris i pacients durant els dos mesos –maig, juny i primers dies de juliol– que tindran de durada, aproximadament.

El centre ha disposat tota una sèrie de mesures per reduir el màxim possible els inconvenients que puguin trobar-se els usuaris del servei d’urgències. D’aquesta manera, es durà a terme una senyalització de recorreguts alternatius d’entrada i sortida, es col·locaran cartells informatius, s’adaptarà el mobiliari a les necessitats de cada fase del projecte i es reforçarà l’atenció del personal a les consultes dels usuaris.

D’altra banda, i per tal de garantir que les obres es desenvolupin amb les màximes garanties de seguretat i salut per a professionals, pacients i acompanyants, s’ha creat una comissió de seguiment integrada per representants del centre, tècnics de prevenció, direcció facultativa, l’empresa contractista de les obres i altres assessors. L’Hospital de Viladecans és el centre sanitari de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 180.000 habitants. Els dos darrers anys ha rebut el premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram