El govern preveu invertir 23 milions fins al 2019 en millores. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament invertirà més de 23 milions d’euros en els pròxims tres anys per a realitzar millores a tota la ciutat. Així es recull al Pla d’Inversions 2016-2019, “un pla sòlid com el nostre projecte de ciutat”, ha explicat l’alcaldessa Raquel Sánchez. Les inversions s’engloben en cinc grans eixos, que són la sostenibilitat i mobilitat, el suport a l’economia i l’ocupació, la millora de l’espai públic, la millora de les escoles i equipaments municipals, i la modernització dels serveis municipals.

La reforma més important que preveu el pla és la de la carretera C-245, per tal que en un futur pugui acollir un carril segregat per autobusos i un carril bici, que unirà els 13 quilòmetres que hi ha entre Cornellà i Castelldefels. L’obra, cofinançada entre Ajuntament, Àrea Metropolitana i Generalitat, està en fase de redacció i encara no se sap com serà ni l’afectació pels veïns.

Per altra banda, el pla d’inversions se centra també en la millora dels equipaments. Es preveu enllestir la coberta de la pista del Marcel·lí Moragas, instal·lar noves màquines a La Bòbila, i crear un nou espai de wellness a Can Tintorer.

Pel que fa als barris, s’executarà un pla específic per Gavà Mar, es remodelarà el carrer de la Rectoria i es destinarà més d’un milió d’euros a projectes sorgits del procés participatiu Junts Fem Barri. El pla no preveu cap inversió específica per Ca n’Espinós, malgrat les demandes de l’associació de veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram