El barri gavanenc reclama més inversions i seguretat. Foto: AV Ca n’Espinós

El barri gavanenc més castigat per la crisi i els estigmes es rebel·la contra l’oblit institucional. L’Associació de Veïns de Ca n’Espinós ha fet una trobada amb el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament Miguel Ángel Díaz, i el regidor de mediació i del barri Germán Barrena.

“Estem molt contents per haver pogut fer aquesta reunió”, explica a Línia Mar Francisco Martínez, president de l’Associació de Veïns. “Últimament semblava que s’oblidaven del barri, i hem d’aconseguir treballar plegats perquè això no sigui així”, afirma.

Els representants veïnals demanen el suport de la Generalitat per afavorir les polítiques de formació i d’inserció laboral; el condicionament i la millora de l’accessibilitat i mobilitat del barri, així com un sistema d’abonaments de transport públic per als escolars. Per altra banda, els veïns reclamen mesures de millora de la seguretat ciutadana arran del tràfic d’estupefaents a la zona i el trànsit de drogodependents, “la xacra del barri”, com ells mateixos afirmen.

El tinent d’alcalde Miguel Ángel Díaz ha confirmat a aquesta publicació que vetllaran “per ajudar els veïns amb tot el que calgui” i que esperen reunir-se de nou amb la Generalitat aviat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram