El canal va ser construït amb motiu dels Jocs Olímpics del 92. Foto: Arxiu

El Canal Olímpic encara el seu últim any abans de tornar a acollir un gran esdeveniment esportiu internacional. L’equipament esportiu –que ja va ser l’escenari de diverses proves dels Jocs Olímpics del 1992–, serà la seu de les competicions de piragüisme en aigües tranquil·les i de rem durant els Jocs Mediterranis, que se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de l’any vinent.

Per tal de fer seguiment de la seva posada a punt, el passat dilluns dia 12 de setembre es va fer una reunió entre el comitè organitzador i els responsables de l’àrea d’Esports del consistori.

La reunió va servir per tractar diversos temes operatius relacionats amb l’organització dels jocs i amb la situació actual del Canal Olímpic. De fet, ja ha finalitzat la primera fase del projecte d’adequació del canal, que s’ha centrat en els espais d’ús dels esportistes –climatizar el gimnàs i rehabilitar els vestidors– i la millora de la torre de control, des d’on els jutges de la competició puntuen i segueixen les diferents proves.

Actualment s’està treballant en la segona i tercera fase, durant les quals es rehabilitaran els espais d’ús públic i s’adquirirà material espotiu. Aquestes accions estan subvencionades per la Diputació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram