Tejedor i els regidors d’Esports i Joventut a la presentació. Foto: Ajuntament

El passat dissabte 21 de maig es va inaugurar el renovat skatepark dels jardins de la Ribera. La celebració va incloure un campionat, el qual va estar organitzat pels patinadors, tant skaters com rollers, de la ciutat.

El projecte d’ampliació i renovació de l’skatepark ha comptat amb la participació i les aportacions dels membres del col·lectiu de patinadors pratencs, els quals han aportat la seva experiència i els seus punts de vista a l’hora de dissenyar les pistes.

El renovat skatepark conserva tres dels cinc mòduls que ja tenia, els quals s’han hagut de refer perquè “estaven deteriorats”, segons expliquen fonts del consistori. A més, s’ha incorporat una bowl i una zona patinable estil street league, destinada a campionats. Una altra novetat és la construcció d’una zona per a patinadors novells.

Les instal·lacions seguiran comptant amb la gestió i el compromís del col·lectiu de patinadors de la ciutat. L’Ajuntament calcula que diàriament s’apleguen a les pistes de patinatge dels jardins de la Ribera una cinquantena de joves, xifra que augmenta el cap de setmana amb la presència de patinadors vinguts d’altres municipis de la comarca.

A més de la renovació de l’skatepark, l’actuació municipal també ha inclòs millores als jardins de la Ribera. En concret, s’han eliminat les barreres arquitectòniques, s’han arranjat les voreres perimetrals i s’han plantat nous arbres i arbustos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram