Una imatge de la reunió al Parlament. Foto: EM

Els representants dels pares i mares dels alumnes de l’escola Mediterrània van sortir del Parlament “decebuts” després d’una reunió que van mantenir amb diputats de diferents colors polítics el passat 15 de març. La finalitat de la trobada era tirar endavant l’aprovació d’una proposta de resolució que instés a construir un nou edifici per a l’escola, per una banda, i reclamar la continuïtat del centre com a institut-escola, per l’altra.

De fet, el Ple de finals de febrer va acordar per unanimitat aquestes demandes i va demanar que es fes realitat el nou edifici de l’escola, la qual funciona amb barracons des que va néixer, ara fa nou anys.

Segons l’AMPA, “no hi va haver cap tipus de negociació”, ja que va haver-hi “confrontacions polítiques que no tenien cap relació amb l’objectiu de la reunió”, lamenten. Els pares i mares van mostrar-se “indignats” i “defraudats”.

Per la seva banda, tots els grups parlamentaris van donar suport a la proposta, excepte Junts pel Sí (JxSí), que la va rebutjar argumentant que no podien aprovar-la tal com estava redactada perquè “s’incloïen teminis d’execució”. Els pares i mares també lamenten l’actitud de la CUP, que no va assitir-hi.

Des de l’AMPA anuncien que el pròxim dia 6 es reuniran amb Ensenyament per “defensar l’escola” i intentar sortir “amb conclusions clares, de diàleg o de ruptura”. De moment, la plataforma ha creat una petició a Change.org, adreçada a la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, reclamant un nou edifici per als alumnes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram