Participants en l’acte al parc Torreblanca. Foto: Consell Comarcal

La comarca sencera es va mobilitzar el passat diumenge 22 de novembre en contra de la violència de gènere en el marc de la tercera edició de la Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista.

La marxa va consistir en diversos itineraris que començaven a diferents localitats del Baix i que van confluir en un acte central que es va celebrar al Parc Torreblanca, a la zona que toca a Sant Feliu.

A Castelldefels la marxa va començar a les 11 del matí des de la plaça de l’Església. Els participants gavanencs es van unir a la mobilització des de Cornellà, on els manifestants es van trobar a la plaça de l’Ajuntament per adherir-se als itineraris provinents des de Sant Joan Despí i Sant Feliu. També hi van participar persones provinents de Begues, Castellví de Rosanes, El Papiol, Esplugues, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Just, Sant Vicenç, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles, entre altres municipis.

L’acte central va començar cap a les dotze del migdia i va tenir la intervenció del president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, i la consellera de Dones, Vicky Castellanos. Es va llegir el manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones –25 de novembre– i van actuar diversos grups musicals.

JORNADES A CASTELLDEFELS
A Castelldefels, a més, fins al 10 de desembre se celebren les Jornades contra la Violència de Gènere, amb activitats com ara projeccions audiovisual, conferències, concentracions i projectes artístics reivindicatius.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram