nebulossa

El grup Nebulossa va representar Espanya a Eurovisió enguany. Foto: Arxiu

El grup valencià Nebulossa, que va representar Espanya a Eurovisió el maig, és el plat fort musical de la Festa Major de Viladecans, que escalfa motors per encendre la ciutat aquest cap de setmana, amb tot un programa farcit d’activitats per a totes les persones i edats. De fet, la festa oferirà sessions sense música ni jocs de llum a la fira d’atraccions el dilluns 9 i el dimarts 10 de setembre, de cinc a set de la tarda, per a persones amb trastorns de l’espectre autista, mentre que la música es traslladarà també a les residències de gent gran, al Centre Social i Sanitari Frederica Montseny i a l’Hospital de Viladecans, amb actuacions a càrrec de músics locals com Adri Cubells o Dani Blanco, per tal que cap veí es quedi sense l’oportunitat de participar en la festa.

A més, es desplegarà com cada any un Punt Lila i LGTBI i un servei extra de busos nocturns amb la possibilitat de fer parades a demanda per a dones, menors i persones amb discapacitat, fins a les cinc de la matinada.

La música, el plat fort

La programació musical de la festa d’enguany destaca per la seva varietat, tal com destaquen des del consistori viladecanenc. Divendres serà el torn dels èxits de Los40 Urban Tour, un espectacle que tindrà lloc al parc de la Marina amb un show visual a un quart d’11 de la nit. A la mateixa hora, Los Rebeldes actuaran al parc del Torrent Ballester per celebrar els seus 45 anys de trajectòria.

Dissabte arribarà el grup valencià Nebulossa, els representants d’Espanya a Eurovisió amb el tema Zorra, que oferiran les seves cançons en el marc de l’activitat Loco Bongo, que arrencarà a les vuit del vespre amb jocs i dansa. En paral·lel, el discjòquei Víctor Magán punxarà les seves mescles. L’endemà dia 8, Lia Kali, una de les veus emergents de la música urbana nacional, actuarà al parc de la Marina, precedida per la cantant Sara Socas.

Per la seva banda, els més petits tindran el seu espai amb la Festa Xica, que proposarà jocs i tallers al parc de Can Xic el cap de setmana amb contacontes, circ i màgia. Les entitats, al seu torn, també tindran el seu espai a la Festa Major. De fet, la Festa Mamut se celebrarà per combatre la calor, mentre que els clubs esportius celebraran tornejos diversos, així com la Cursa Popular de Festa Major.

El pregó, per acabar, anirà a càrrec de l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer, que celebra el seu 50è aniversari. Seguidament, tindrà lloc l’Espavilada del Mamut, el tast del Mojito 0,0 als jardins de Magdalena Modolell i l’espectacle de focs artificials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram