Les platges de Castelldefels han estat reconegudes de nou com a destinació turística intel·ligent. Foto: Arxiu/Àlex Recolons

El municipi de Castelldefels ha renovat el distintiu Destinació Turística Intel·ligent Adherit obtingut l’any 2019 i ja disposa del nou Informe Diagnòstic i Pla d’Acció DTI 2024-2026 que ha elaborat SEGITTUR, amb l’actual metodologia de Destinació Turística Intel·ligent impulsada per la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya.

El distintiu renovat, amb validesa fins al 4 de juliol de 2026, mostra que Castelldefels es manté com a Destinació Turística Intel·ligent Adherit, i acredita que continua treballant en la implantació del model DTI, la qual cosa representa un important pas per a formar part del grup de destins a l’avantguarda del desenvolupament turístic i amb una estratègia de futur basada en la governança, la sostenibilitat, l’accessibilitat, la innovació i la tecnologia com a eixos vertebradors.

El grau de compliment mitjà del total de requisits per part del destí ve determinat pel resultat obtingut per cadascun dels eixos d’actuació. Dels resultats es comprova que el grau de compliment mitjà del total de requisits de la metodologia DTI per part de Castelldefels és del 46,8%.

L’eix amb major grau de compliment és Sostenibilitat (58,3%), seguit per Tecnologia amb un 49,6%, Accessibilitat (40,2%), Innovació amb un 31,3% i Governança amb un 26%.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram