Sant Boi-ODS

El municipi del Delta és una de les ciutats catalanes, juntament amb Barcelona, més compromeses amb els ODS de l’ONU. Foto: Ajuntament de Sant Boi

Segons un informe publicat per IdenCity, consultora especialitzada en processos de transformació de ciutats i territoris que va ser fundada per l’actual ministre d’Indústria i Turisme i exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, Sant Boi i Barcelona són els primers municipis estatals en relació amb la contribució a tres dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU.

Concretament, Sant Boi és la primera ciutat catalana en la reducció de desigualtats i la quarta en la “revitalització de l’aliança mundial per al desenvolupament sostenible”, tal com indica l’informe.

“Alineats amb els ODS” a Sant Boi

En aquest sentit, el ple consistorial de Sant Boi del mes de març va aprovar el Pla de Mandat 2023-2027, que inclou quatre àmbits d’actuació (Persones, Ciutat, Salut i Sostenibilitat i Administració i Bon Govern) “alineats amb els ODS de Nacions Unides”, segons l’Ajuntament.

El Govern local s’ha compromès a fer un seguiment del Pla amb la realització d’una primera avaluació a finals de 2025 i una avaluació final durant l’any 2027, que donaran una sèrie d’indicadors quantitatius i qualitatius.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram