Sánchez Moret Illa PSC

Moret, Sánchez i Illa saluden els assistents al míting al poliesportiu Parellada. Foto: Mariona Puig/ACN

El president del govern, Pedro Sánchez, va visitar ahir al vespre Sant Boi per participar en un míting del PSC per al 12M i donar suport al candidat socialista, Salvador Illa. Sánchez i Illa van estar acompanyats per la presidenta de la Diputació, alcaldessa de Sant Boi i número 2 del partit, Lluïsa Moret.

En el seu parlament, Sánchez va reafirmar la seva decisió de continuar al capdavant de l’executiu central, malgrat “els atacs i l’assetjament” que pateix per part de PP i Vox. “No només val la pena, sinó que estic disposat a fer front a la màquina del fang de Feijóo i Abascal”, va afegir el president davant de 2.000 persones que van omplir el poliesportiu Parellada del municipi.

Sánchez i Catalunya

A més, Sánchez va posar de manifest la importància que el PSC ha tingut en la seva trajectòria política, on ha tingut, tradicionalment, més suports en la seva carrera a la secretaria general del partit -després d’haver estat defenestrat el 2016- i a la Moncloa. “El meu deute amb Catalunya i amb el PSC és etern i serà un orgull veure un nou president socialista”, va expressar Sánchez, que va tornar a destacar que amb Illa, el país guanyarà en convivència i cohesió.

Per la seva banda, Illa va dir que demanava el vot perquè Catalunya sigui “el somni de la resta de l’Estat i d’Europa”, i no “el malson d’Espanya”. En aquesta línia, Moret va lamentar que Catalunya ve d’una dècada “perduda i de governs que no han posat centre els interessos dels catalans”. “Volem iniciar una tercera transformació a Catalunya, basada en unir i servir”, va afegir l’alcaldessa i número dos socialista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram