c31-gava

Una de les dues parades de taxi provisionals. Foto: Ajuntament de Gavà

Divendres passat el Servei de Carreteres de la Generalitat va detectar desperfectes al pont de la Pava, que passa per sobre de la C-31 a Gavà, que podien posar en perill els vianants. Arran d’això es va tancar l’accés a la passera i es van posar en marxa els treballs de reparació necessaris per rehabilitar el pont. De fet, des de la nit del dia 23 de març s’està reforçant aquesta infraestructura i s’està drenant l’aigua que s’hi ha acumulat.

Està previst que les obres finalitzin divendres dia 29, però mentrestant, la Generalitat ha posat en marxa un servei de taxi gratuït per facilitar el pas d’un costat a l’altre de l’autovia C-31. Aquest servei estarà operatiu entre les sis del matí i les 11 de la nit i es mantindrà mentre el pont continuï tallat.

Per fer ús d’aquest taxi cal situar-se al peu del pont, on hi ha un senyal indicant-ho. Hi haurà un taxi a cada banda de l’autovia que transportaran els vianants que hagin de travessar la C-31. Des del consistori recorden que les obres de rehabilitació integral d’aquest pont estaven previstes per a finals d’aquest any i que tenen un pressupost de 350.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram