Moret Illa

Illa i Moret durant l’acte a la Parellada. Foto: PSC

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, va donar suport a l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, en un acte divendres a la Parellada on la batllessa va presentar la seva candidatura a la reelecció. Segons els socialistes, el míting va comptar amb la presència de 1.200 veïns, que van donar suport a Moret. “Soc aquí per dir-vos amb humilitat, però també amb fermesa i convicció, que vull seguir sent la vostra alcaldessa”, es va adreçar Moret als presents.

Per la seva banda, Illa va defensar la tasca de Moret al capdavant del consistori santboià, i la va definir com la millor alcaldessa que pot tenir el municipi. D’ella, a més, va destacar la seva “tenacitat” i el seu “lideratge tranquil” que es basa en la “política útil, la que resol problemes i va per feina”, va expressar Illa.

Balanç del mandat

En aquesta línia, Moret va posar de manifest els avenços en matèria de salut mental i l’atenció al benestar emocional dels adolescents i els joves, a través del Pla de Xoc d’Adolescència. Pel que fa al jovent, Moret va fer valdre el pes de Sant Boi en l’àmbit de la logística i l’aposta municipal per la formació en aquest sector.

També va recordar les obres d’urbanització a diferents punts o la construcció de les noves piscines de la Muntanyeta, a més de la celebració de la Ciutat Gegantera o el centenari de la Unió Esportiva Santboiana i del Club de Beisbol i Softbol. Igualment, va destacar la creació del premi Manel Esteller per a la recerca biomèdica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram