cursa càncer Gavà

Els corredors poden inscriure’s a la cursa fins abans de l’inici de la cursa. Foto: Twitter (@PIzquierdoRodri)

Prop de 45.000 persones van ser diagnosticades de càncer l’any 2020 a Catalunya. Això representa una taxa d’incidència de la malaltia de 573 casos per cada 100.000 habitants. Un estil de vida i hàbits saludables redueixen el risc de patir la malaltia, però prop del 50% dels catalans pateix sobrepès i el 40% no practica activitat física.

Per tal de fer entendre la necessitat de fer esport i adquirir uns hàbits de vida saludables, l’Associació contra el Càncer a Barcelona prepara la segona Cursa contra el Càncer a Gavà, que tindrà lloc diumenge dia 16 a partir de les 10 del matí a l’Estadi Municipal de la Bòbila.

Sense ànim de lucre

La finalitat d’aquesta cita esportiva, a més de posar de manifest la necessitat de tenir una vida activa per evitar al màxim les probabilitats de patir càncer, és recollir fons per a la investigació i donar suport als projectes socials de l’associació. Per tant, les inscripcions tindran un preu de 10 euros, que aniran íntegrament a aquesta finalitat. De moment, ja hi donen suport l’Ajuntament de Gavà, el Club Atletisme Gavà, Intersport, Solan de Cabras i Consum.

Amb tot, la cursa consta d’un recorregut de cinc quilòmetres que es podran fer corrent o caminant, perquè d’aquesta manera tothom que vulgui hi pugui participar. Cada corredor inscrit rebrà una samarreta i una bossa, que podrà recollir els dies 14 i 15 a la botiga d’Intersport Gavà, a Barnasud. Pel que fa a les inscripcions, es poden fer a través d’aquest enllaç o bé de manera presencial a Intesport Gavà o l’Estadi Municipal de la Bòbila, abans del tret de sortida de la cursa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram