Terreny intercanvi Sentiu

Un dels terrenys afectats per la permuta, a prop de la Riera. Foto: Ajuntament

L’oposició en bloc s’ha mostrat crítica amb un intercanvi de terrenys al barri de la Sentiu entre l’Ajuntament i un particular, Maria Guinovart. Segons denuncien ERC, Ciutadans, Podemos, Junts, el PP i el regidor no adscrit Miguel Ángel Ibáñez, el consistori hi sortiria perdent. “El que s’ha aprovat sembla fet a mida d’un particular”, assenyalen en un comunicat les diferents formacions polítiques, que titllen l’operació “d’especulació urbanística”.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Gemma Badia, defensa l’operació i al·lega que es vol preservar un espai natural. De fet, el projecte –que és de domini públic i està penjat al web municipal– proposa l’intercanvi de terrenys per poder variar-ne els usos i evitar construir a zones d’especial rellevància natural. “L’oposició no està tenint en compte l’interès natural”, afirma l’alcaldessa, que en una entrevista a Línia Mar publicada en aquesta mateixa edició, informa que l’aprovació definitiva està ja en mans de la Generalitat.

“Escalfar els veïns”

“M’indigna que es facin servir aquests temes per escalfar una associació de veïns”, afegeix Badia. I és que l’Associació de Veïns de la Sentiu ja ha expressat el seu malestar respecte de la permuta de terrenys.

Sigui com sigui, des de l’oposició, tot i reconèixer que la preservació del medi ambient és “primordial”, consideren que en una operació d’aquestes característiques s’hauria de tenir en compte el valor econòmic dels solars.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram