Candela Peña Gavà premi

Candela Peña rebent un premi fa pocs mesos. Foto: Arxiu

La Policia Nacional ha detingut a Martorell una jove de 22 anys per presumptament assetjar l’actriu gavanenca Candela Peña i el seu fill de 10 anys a les xarxes.

L’arrestada hauria creat una vintena de perfils per atacar Peña, en els quals hauria expressat admiració i després decepció i odi cap a l’actriu. Però la situació va anar a pitjor quan els missatges van passar a ser amenaces de mort cap al seu fill de 10 anys. “Et juro que el mato”, resa un dels missatges. Va ser en aquest moment que Peña va decidir interposar una denúncia davant la policia, tement que les amenaces poguessin fer-se realitat. L’actriu va explicar als agents que feia mesos que rebia les amenaces i va adjuntar un document de més de 40 pàgines amb captures de pantalla de tots els missatges que havia rebut, molts dels quals amb fotografies de Peña amb el seu fill.

Després d’una exhaustiva investigació, els agents van obtenir les dades dels perfils i van ubicar l’origen dels missatges: una noia de 22 anys resident a Martorell que ha estat finalment arrestada. Els investigadors, tanmateix, han constatat que la presumpta ciberassetjadora no només atacava Peña a les xarxes, sinó que també controlava els moviments de l’actriu i sabia què feia i on era en tot moment. Després de passar a disposició judicial, la dona ha quedat en llibertat amb càrrecs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram