Premiats Viladecans

Foto de família dels premiats. Foto. Viladecans

L’exministre de Sanitat, Salvador Illa, i l’exconsellera de Salut, Alba Vergés, així com els centres sanitaris públics de la ciutat van rebre la medalla d’Honor de Viladecans en un acte celebrat a la sala gran d’Àtrium el 20 de gener. D’aquesta manera l’Ajuntament ha reconegut la tasca del sector sanitari públic durant la pandèmia, en concret dels centres locals, com són l’Hospital de Viladecans i els CAP Mas Font, Maria Bernardes i Montbaig.

També van rebre el guardó l’esportista de ciclisme adaptat Sergio Garrote, que va triomfar als Jocs Olímpics de Tòquio i que rebrà el títol de fill predilecte de la ciutat, o a la Unió Esportiva Viladecans, un club esportiu centenari. Aquestes distincions van ser aprovades al Ple del mes de desembre del 2021.

L’exministre Illa va expressar la seva alegria de compartir reconeixement amb Vergés i la resta de centres sanitaris públics de la ciutat, atès que simbolitza “un esforç col·lectiu” per fer front a l’epidèmia de covid. Per la seva banda, Vergés va dir que feia extensiu el guardó a tots els professionals que ho han donat tot” durant la pandèmia. L’alcalde, Carles Ruiz, va aprofitar la cerimònia per agrair la feina dels sanitaris i la “vocació que demostren cada dia”.

Ruiz també va tenir paraules d’elogi per a la UE Viladecans, que “ha assolit una difícil fita” com són els cent anys, mentre que va assegurar que Garrote “es tot un exemple de superació davant la dificultat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram